JOURNEY
SET DETOX BEST SHAKLEE

Saturday, 18 February 2017 @ 08:35 | 0 Comment [s]


 

SET DETOX SHAKLEE ADA LIMA SEMUANYA IAITU VIVIX, DTX, HERB LAX, ALFALFA DAN PEPPERMINT GINGER PLUS. Dengan pembelian set detox ini anda mampu mendapatkan keahlian secara percuma dan cash back sebanyak RM3*.** . serta free postage and coaching sepanjang melaksanakan detox by shaklee way.


  • HERB LAX SEBAGAI DETOK USUS
  • PEPPERMINT GINGER PLUS SEBAGAI MELEGAKAN ANGIN DAN SENAK PERUT
  • DTX  SEBAGAI DETOX HATI 
  • ALFALFA COMPLEX SEBAGAI DETOX DARAH 
  • VIVIX SEBAGAI SHAPE UP BADAN SETELAH DETOX 

  
HERB LAX . Diet yang kaya serat, air yang mencukupi dan senaman yang tetap , kesemuanya menyumbang kepada pembuangan air besar yang teratur 💩💩💩. Pada masa yang tertentu, herblax yang lembut boleh membantu. 

Sedikit info 🙂🙂
. Julap lembut untuk kegunaan sekali sekala 
. Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut bagi membantu proses semulajadi tubuh badan 
. Daun Senna telah digunakan sejak brtahun as a natural laxative!!. 






PEPPERMINT GINGER PLUS melegakan senak perut. Kajian klinikal menunjukkan pengambilan halia sebagai makanan tambahan didalam diet dapat membantu mengurangkan masalah senak perut.
. Mengandungi formulasi 4 herba unik . 
. Memberikan khasiat pudina dan halia- penggunaan herba, jintan putih dan jintan manis sejak berabad abad yang lalu dapat melegakan senak perut.
. Sesuai untuk pengembara pengembara yang mengalami masalah senak perut semasa dalam perjalanan. Insya a
llah .

Sesuai untuk

: golongan yg nak detok
: golongan yang morning sickness
: golongan tgh gigih diet.
: HARGA TERSANGAT MURAH <3












LAGI PASAL ALFALFA
==================

Korang tau tak?

Alfalfa ni boleh bantu untuk meneutralkan toksin dalam badan. Kiranya bantu dalam kurangkan toksin dalam badan yang menyebabkan badan berasid.

Haa sebab tula...

Sesiapa yang selalu miliki badan berbau.

Juga rasa penat sentiasa.

Plus rasa macam "berat" je hati tu seban banyak sangat toksin di dalam hati...

Alfalfa boleh bantu.

Sebab tulah alfalfa ni salah satu produk untuk detoks.

Best ke best😀

Kesannya...badan rasa "ringan" je. Tak caya? Cuba dulu





VIVIX 



TELOMERES STUDY & VIVIX
=========
Telomeres adalah "pelindung" yang berada dihujung kromosom kita.
Telomeres mempunyai tugas sangat penting iaitu MELINDUNGI DNA DARI KEROSAKAN.
Apabila kita lahir, Telomeres kita panjang.
Namun, telomere ini akan memendek dan semakin pendek dengan pertambahan usia.
Apabila TELOMERE semakin pendek, maka sel-sel tidak lagi boleh menjalankan fungsinya dengan sempurna sehinggal sel pun mati / musnah.
Bila Sel mati, maka datanglah pelbagai masalah kesihatan seperti diabetes, serangan jantung, kanser, penuaan sebelum usia, dan banyak lagi penyakit lain.
Landmark Studi II yang dijalankan oleh Shaklee membuktikan pengambilan supplemen yang konsisten seperti VIVIX dapat mengurangkan kadar pemendekan TELOMERE sebanyak 40% !


 KELEBIHAN VIVIX
SESUAI UNTUK PENYAKIT KRONIK
==================== Vivix ni telah banyak membantu ramai orang dalam menambah baik kesihatan mereka.
  • Diabetes
  • Darah tinggi
  • Jantung
  • Kurang tenaga
  • Pulih dari luka
  • Kanser
  • Slip disc
  • Lepas operation
  • Dan macam-macam lagi.

  • Vivix bukannya penyembuh. Yang sembuhkan adalah Allah.Guna vivix hanya sebagai salah satu usaha.Jika sudah banyak usaha tapi tiada kesannya lagi... Nasihat saya... Cubalah vivix. Insyaallah




TESTIMONI SET DETOX SHAKLEE

       





WASAP ELLA 0167854525



Older Post
SHAKLEE !!

Aslmkm, Hi! Ella's here.
Nak try supplement Shaklee atau nak join bisnes shaklee bolehtanya Ella.
Apa-apa pertanyaan mengenai Shaklee boleh PM Ella direct. (ID 1180045)
019-9034 307
019-9989 126


Navigations!

JOURNEY EXCHANGE LINK


Blog Archive!

  • SET DETOX BEST SHAKLEE
  • SET KULIT CANTIK DAN ANJAL
  • MENARIK TENTANG PRODUK SHAKLEE
  • SET SIHAT KANAK KANAK
  • LECITHIN BUKAN SEKADAR UNTUK KURUS
  • VITAMIN B UNTUK ANDA!
  • ATASI MASALAH SENAK PERUT DENGAN CARA MUDAH!
  • SET KAYAP BY SHAKLEE
  • SET BERAT BADAN SIHAT
  • VITAMIN C UNTUK KEKAL CANTIK

  • Promo!





    The Credits!

    Template by : Farisyaa Awayy
    Basecode by : Nurynn
    Full Edited : Arissa

    Best View at GOOGLE CHROME!