JOURNEY
SET SIHAT KANAK KANAK

Friday, 17 February 2017 @ 07:13 | 0 Comment [s]


Apa khabar semua.. sihat alhamdulillah sama sama kita jaga kesihatan anugerah terindah yang Allah pinjamkan kepada kita. okay. Anak anak pula  macam mana? selalu budak budak nie bab makan memang susah. tahu main saja. ibu  mesti risau anak tak dapat khasiat nutrien secukupnya untuk pembesaran si kecil.  kami warga Shakle amat prihatin tentang masalah ini dan bersedia untuk membantu ibu ibu sekalian. Alhamdulillah ada berita gembira.


Shaklee memperkenalkan set kanak kanak sesuai dengan khasiat pemakanan yang diperlukan oleh mereka.  Set ini mampu membantu proses pembuangan kanak kanak dan membantu perkembangan otak mereka dengan lebih baik. set kanak kanak  iaitu MEAL SHAKES, OMEGA GUARD , VITA LEA FOR KIDS DAN CHEWABLE VITAMIN C

MEAL SHAKES 

Makanan segera tanpa curiga

Dengan gaya hidup yang lasak dan sentiasa berlari aktif, kanak kanak tidak mempunyai waktu untuk duduk diam menikmati makanan yang seimbang. Sebab itulah mereka perlukan pilihan makanan rendah lemak dan rendah glisemik seumpama SHAKLEE MEAL SHAKES.


Info lain. ;
. Memberikan 19 vitamin dan mineral penting sebagai asas nutrien untuk kanak kanak yang sedang membesar dan remaja untuk kekal sihat dan kuat
. Sumber pemakanan serat dan protein terbaik
. Kaya dengan sumber kalsium
. Glisemik indeks yang rendah.

Meal shake bagus untuk semua lapisan umur. Termasuklah kanak kanak orang tua dan remaja.

PENDAPAT ORANG RAMAI TERHADAP MEAL SHAKE

Foto Ellavitamin.       Foto Ellavitamin.


OMEGA GUARD
Omega guard membekalkan asid lemak omega -3 yg berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.!
Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapu bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid asid lemak omega -3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari . Penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Tambahan lagi, omega-3 dapat memelihara kesihata otak, penglihatan dan fungsi fungsi sendi.

Minyak IKAN TERBAIK DUNIA❀❀
Omega guard shaklee dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat didalam kebanyak jenis ikan.

Hebat benorr omega guard shaklee. πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯  patut lah ramai yang ambk tu kecergasan otak. Anda nak jugak??


APA KATA MEREKA TENTANG OMEGA GUARD





VITA LEA FOR KIDS 
Klu vitalea kids ni kan...zatnya penuhi 100% keperluan vit c, d dan e. Juga ada semua 8 jns vit b. Kalsium dan mcm2 mineral lain ada sama. 2 bj vitalea kids ni lengkapkan semua keperluan badan anak kita

Mampukah kita nak bg anak kita mkn 3 gls susu sehari? 15 cawan spinach?(lari dulu dia hahaha. Anti sayurrr). 180ml jus oren, 4 cawan brokoli(πŸ˜†lari lagii anak), peanut butter 10 sudu besar

Semuaa yg tertera mampu diberikan dgn 2 biji vitalea kids. Power kan vitalea kids?πŸ˜€
Rasa dia manis. Tapi, ia tak merosakkan gigi ank sbnya shaklee gna pemanis semulajadi dgn xylitolπŸ˜€. So ble gnti gula2 kt ank kt tau. Tp 2bj je sehari ok✌🏻✌🏻✌🏻


Foto Ellavitamin.


CHEWABLE VITAMIN C  

menguatkan fungsi imunisasi 

  • rasa sitrus yang hebat
  • sesuai untuk kanak kanak atau orang dewasa yang sukar menelan tablet 
Foto Ellavitamin.


Wihuuu....mealshake the marvellous product! Jom! Tanya saya camne nak dapatkan suplimen terbaik unt anak kecil anda yangggg...

#sentiasa takde selera makann

#sentiasa sembelit!
#sentiasa lemau je xleh fokus
#sentiasa memilih makanann
#sentiasa lesu tak bermaya
#sentiasa berkudis sana sini

Tukarkan anak anda bulan ni keee...

#anak yg makin bijak dan cerdik!
#anak yg cergas,pantasss
#anak yg makan pon seleraa memanjang
#anak yg KUAT imun sistem!
#anak yg tetap segarr walau aktiviti seharian pack!

Haa..jom! Sebekas mealshake ble thn selama 3bln k..omegaguard pon ble thn 3bln jgk! Spend just very monimal with TOP product for children from shaklee!




Older Post | Newer Post
SHAKLEE !!

Aslmkm, Hi! Ella's here.
Nak try supplement Shaklee atau nak join bisnes shaklee bolehtanya Ella.
Apa-apa pertanyaan mengenai Shaklee boleh PM Ella direct. (ID 1180045)
019-9034 307
019-9989 126


Navigations!

JOURNEY EXCHANGE LINK


Blog Archive!

  • LECITHIN BUKAN SEKADAR UNTUK KURUS
  • VITAMIN B UNTUK ANDA!
  • ATASI MASALAH SENAK PERUT DENGAN CARA MUDAH!
  • SET KAYAP BY SHAKLEE
  • SET BERAT BADAN SIHAT
  • VITAMIN C UNTUK KEKAL CANTIK
  • SET SEMBELIT
  • SET KULIT BERMASALAH
  • ATASI SENGUGUT SEMUDAH ABC!
  • SET TAMBAH SUSU

  • Promo!





    The Credits!

    Template by : Farisyaa Awayy
    Basecode by : Nurynn
    Full Edited : Arissa

    Best View at GOOGLE CHROME!